Maak kennis met mijn zwerfvuil team

Ik snap het niet. Ik snap niet dat mensen hun rommel gewoon op de straat, stoep, park gooien. Maar ja het ligt, zwerft en waait door de stad dus er zijn genoeg mensen die het doen. En ik wil dat er iets aan gebeurd.
Daarom raap ik iedere keer als ik heb gewandeld of buiten heb gesport, minstens vijf ‘zwerfvuil-dingen’ op. Vier gooi ik in de dichtst bijzijnde vuilnisbak, ééntje neem ik mee naar huis. Ik maak een foto van het zwerf-vuil dingetje en maak er een illustratie. Deze illustraties post ik regelmatig op mijn Instagram account. Het wordt al een bonte verzameling. Een viezige parade. Mijn #messyparade.

blog_messy_parade
Aanvankelijk heb ik kleine posters gemaakt van mijn zwerfvuil-volk. En deze opgehangen op de plek waar ik waar ik het afval gevonden heb. Met een oproep de troep in de vuilnisbak te gooien. Maar dat past niet echt bij mij. Al vond ik het wel ontzettend leuk om te zien dat iemand een foto van mijn poster had gemaakt en op sociale media geplaatst.
blog messy_Parade

Ik vind ook dat onze woonomgeving wel wat liefde en aandacht verdiend. Daarom pak ik het weer op: het zwerfvuil en mijn #messy parade project. Vanaf vandaag, 28 mei. Ik beloof mezelf dat ik op vrijdag in 2024 een nieuw lid van de messy parade op mijn Instagram account laat zien. Iedere vrijdag? Bijna iedere vrijdag.

Ik probeer er een hele lange stoet van te maken.
Kijk maar eens op mijn instagram account of je wat rommel ziet!
https://www.instagram.com/claudikessels/